Οι Άνθρωποι

Η μεγάλη μας επιτυχία οφείλεται στο ότι αξιοποιούμε πλήρως τις σπουδές μας και την εμπειρία μας στην επαγγελματική μας πορεία. Δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό, ανεβήκαμε σκαλοπάτια ψηλότερα από εκεί που αρχίσαμε. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζεται το σλόγκαν: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μπαλλή-Βασάλου ίσον επιτυχία.


Προφίλ
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μπαλλή-Βασάλου λειτουργούν σε δύο ιδιόκτητα κτήρια το ένα στο Αιγάλεω στην οδό Ανδριανουπόλεως 73 και το δεύτερο στο Μοσχάτο στην οδό Αγίου Κωσταντίνου 48.

Η Σχολή Πληροφορικής Computer Master λειτουργεί στο Αιγάλεω στην οδό Ανδριανουπόλεως 73.

Διευθυντές Σπουδών: Βάνα Μπαλλή-Βασάλου, Αβέρκιος Βασάλος.

Η Βάνα Μπαλλή-Βασάλου είναι Πτυχιούχος Αγγλικής & Γαλλικής Φιλολογίας Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακό στο Regent University of London & Πανεπιστήμιο Sorbonne IV του Παρισιού. Πρώτα εργάσθηκε ως Καθηγήτρια σε ιδιωτικό σχολείο και μετά ως ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στο Αιγάλεω και στο Μοσχάτο.

Ο Αβέρκιος Βασάλος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (Queen Mary, University of London) με Διδακτορικό τίτλο στην Πληροφορική και στις Τηλεπικοινωνίες από το University of Birmingham, Αγγλία.

Οι Συνεργάτες μας
Το ανθρώπινο δυναμικό των σχολών μας είναι από τους πιο σημαντικούς  παράγοντες της επιτυχίας μας. Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία στηρίζεται στην άριστη γνώση και στην αξιοποίηση των ανθρωπίνων αξιών που είναι το ομαδικό πνεύμα και η ηθική της εργασίας σε συνδυασμό με την συνεχή παιδαγωγική και τεχνολογική εξειδίκευση.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό των Κέντρων μας είναι όλοι πτυχιούχοι πανεπιστημίου με πολυετή πείρα και πολιτισμική αντίληψη της Γλώσσας που διδάσκουν στα κέντρα μας ή έχουν ως μητρική τους γλώσσα την γλώσσα που διδάσκουν.

Οι συνεργάτες μας είναι άριστα καταρτισμένοι, με μεγάλη αγάπη για την δουλειά τους και εφαρμόζουν πιστά τις παιδαγωγικές μεθόδους των σχολών μας. Σε αυτό οφείλεται ότι οι σχολές μας έχουν μεγάλη επιτυχία σε όλα τα χρόνια λειτουργίας τους.